loader image

Welcome to the Gemini Gallery Gallery, See the wonderful stories our artists tell you.

We like to give the floor to our artists.

Slide 1
Michał Jamioł

In zijn werken legt de kunstenaar de vreugde van de schepping, de verrukking over kleur en het wonder van het leven vast. Dit zijn uiterst kleurrijke en positieve werken

Slide 2
Paulina Góra

De schilderijen van Paulina Góra roepen een magische wereld op die alleen kinderen kunnen zien. Haar schilderijen bevatten iets dat een soort portaal is tussen het gewone, grijze leven van alledag en de herinnering aan de kindertijd, die altijd vol ongewone avonturen was.

Slide 3
Jarosław Rymarz

De kunstenaar maakt de geest helder in het creatieve proces. Maakt automatisch op canvas. Observeert hoe kleur, vorm en licht streven naar onderlinge harmonie. Hoe ze elkaar doordringen of bestrijden, streven naar overheersing in het beeld. Creeren een dialoog met emoties die in de huidige tijd worden ervaren.

Slide 3
Artur Smola

De meeste van zijn werken zijn olieverfschilderijen, in mindere mate computergrafiek gebaseerd op schetsen. Dit zijn zijn eigen originele composities, variërend van vormen en kleuren. De artistieke verklaring van de kunstenaar die de aandacht van de kijkers trekt met een nieuwe formule om emoties uit te drukken.

Slide 3
Cyprian Nocoń

Tegenwoordig bloeit dit schilderij op en straalt het energie uit, er begint iets, soms explodeert het of barst het uit elkaar. Opvallend zijn de compositie en de kleurstelling van de schilderijen. De harmonie van de kleuren en de gewichtsverdeling overweldigen niet, maar houden elkaar vast als een symfonische vorm. De auteur laat de kijkers van zijn werken achter met vragen, en geeft hen een ticket op de weg naar een eindeloos verhaal.

Slide 3
Anna Harasim

De kunstenaar maakt schilderijen op basis van opgedane ervaringen en gevoelens. De betekenis van het werk van de kunstenaar zit verborgen in kleur, compositie en textuur. Met behulp van het beeld wil de kunstenaar de gevoelens van de kijker bereiken. Ze verwerpt figurativiteit ten gunste van interne constructie van het beeld. Door expressie, vorm en kleur zoekt ze bewust naar diepe gevoelens van de ontvanger.

Slide 3
Justyna Wojtaś

Haar kunst is buitengewoon en enigszins excentriek, maar nadat je haar persoonlijk hebt leren kennen, wordt het duidelijk waar deze energie in haar kunst vandaan komt. “Ik schilder omdat ik een grote behoefte voel om kunst, schoonheid, goedheid en optimisme door te geven, dat altijd al in me heeft gezeten.” Justyna is een goede kunstenares, maar een geweldig mens.

Slide 3
Michał Jędrzejczak

Ik probeer te laten zien dat iedereen zijn leven in hen kan zien. Soms ingewikkeld, veranderen, van de ene kleur naar de andere gaan. Soms vloeiend en zonder duidelijke grenzen en soms scherp en beslist met sterke contrasten. Schilderen is voor mij het vastleggen van momenten, het vastleggen van momenten, het opdelen van de werkelijkheid in kleine elementen. Het is als het fotograferen van gedachten.

Slide 3
Łukasz Jankiewicz

Inspiratie voor zijn werk haalt hij uit het impressionisme, een belangrijke rol in zijn werken wordt gespeeld door kleur en textuur, hij experimenteert nog steeds met verschillende schildergereedschappen. De kunstenaar neemt actief deel aan vele tentoonstellingen en veilingen van hedendaagse kunst, zowel in Polen als in het buitenland.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Art is something that is experienced differently for each individual. It can bring a strength or joy or a form of deepening. Art can tell a beautiful story and let you experience emotions. This means that art in all its shapes and sizes can be a reminder that we can give ourselves more than everyday life. We are allowed to experience emotions, we are allowed to enjoy colors and stories. We at Gemini Gallery are proud to have a gallery full of stories that have not yet been allowed to be told in Dutch art galleries. These are often stories from distant countries that have not had the opportunity to be seen due to the economic crisis in their home country, while their story is just as important. We invite you to listen to their stories.

''Making an image that affects the imagination, It creates a story that everyone else will experience''

This site is registered on wpml.org as a development site.